VAN / ERCİŞ - Van Erciş Spor Lisesi

Van Erciş Spor Lisesi

SAHİL KENT MAH. VAN AĞRI BUL. ERCİŞ SPOR LİSESİ BLOK NO 51 ERCİŞ / VAN
Vizyon
Van Erciş Spor Lisesinin Vizyonu,paylaşımcı, yenilikçi, dinamik, üretken ve yetkin bir eğitim kadrosuyla, ileri eğitim teknolojileri kullanılarak ve öğrenci odaklı çağdaş öğretim metotlarından yararlanılarak ulaşılan başarılı konuma gelmek, Türkiye’deki en iyi eğitimi veren okullardan biri olmak ve sporda ülkemizi ulusal-uluslararası platformda en iyi şekilde temsil eden bireyler yetiştirmek için; spor alanlarında kaliteli eğitim vermek, Türk sporunun gelişmesine katkıda bulunmaktır.
Misyon
Van Erciş Spor Lisesinin Misyonu, bilgiye ulaşma yollarını ve değerlendirme yöntemlerini öğreten,tüm bölümlerde mesleki becerileri kazandıran alanlarında yeterli yetkinliği kazandırmayı amaçlayan bir eğitim ortamı sağlamaktır.
Başarılar
08.00-15.20
SERVİS
BELEDİYE VE ÖZEL SERVİSLER